top of page
Zoeken

Hoe iemand het verschil maakte voor mij 🙏


onze hond

Op de foto zie je Tessa, dat is onze schat van een hond. Het is een hele mooie foto geworden en dat is niet zo vreemd, want deze foto werd gemaakt door een professionele fotograaf


Schoon hé.


Wie mij kent, weet dat ik mijn huisdier doodgraag zie, maar ook van het principe ‘doe-maar-gewoon-dat-is-al-zot-genoeg’ ben en er dus nooit zelf op zou komen om een professionele shoot te laten maken van mijn hond.


Hoe is dit dan kunnen gebeuren? …


Waar je nu naar kijkt is eigenlijk het eindresultaat van iemand die z’n job graag doet. En neen, ik heb het niet over de fotograaf maar wel over Tessa haar dierenarts.

Je zou kunnen zeggen dat een dierenarts zich enkel moet bezig houden met het gezond houden van je dier.


Maar Tessa haar dierenarts is iemand met liefde voor haar job. En iemand die liefde heeft voor z’n job, die kan vol passie vertellen over de band tussen een huisdier en hun baasjes en die komt toevallig(?) een professionele fotograaf tegen die zich met evenveel passie heeft gespecialiseerd in het vastleggen van …. jawel, unieke beelden van huisdieren.


En zo komt het dat onze dierenarts vorig jaar rond Kerstmis een fotoshoot verlootte onder haar klanten en wij de gelukkige winnaars waren.


We kregen een mooie envelop met daarin de uitnodiging voor de fotoshoot en een magisch handgeschreven tekst: ‘maak maar mooie herinneringen samen’. En dat hebben we dankbaar gedaan 🙏.

Of hoe je een verschil kan maken voor iemand door van je job te houden...


Doen wat je graag doet en houden van je job, maakt dat je een extra dimensie toevoegt. Zomaar, zonder dat je er erg in hebt. En voordat je het goed en wel doorhebt, heb je het verschil gemaakt voor iemand.


Zit je al even op een werkplek, die dat niet meer voor jou doet of ben je zoekende naar die extra dimensie, kom dan gerust eens langs voor een goed gesprek, want dat is waar wij graag het verschil maken voor jou.

Fijne werkdag!


Liefs

Veerle


 

Wil je graag meer inspiratie ontvangen?

Meld je dan aan als VIP en ontvang waardevolle tips en inzichten

waar je direct zelf mee aan de slag kan in je werkleven

 


Comments


bottom of page