top of page
Ontwerp zonder titel - 2023-11-08T201645.723.png

Hallo

ik ben Veerle, oprichtster en bezielster van Coach at Work.

Ik geloof in mensen en hou van een goed gesprek.

 

Mijn all time favoriete onderwerp is Werk - met een grote W natuurlijk - want wat je doet en wie je bent in je professioneel leven, dat betekent iets. Het kleurt ons leven, maakt gelukkig en soms ook ongelukkig. Het  bepaalt hoe we samenwerken, allianties vormen, en op het einde van de dag hopelijk op onze eigenwijze manier een steen hebben verlegd.

 

Werk in al z'n facetten dus. 

Coach At Work_icoon_RGB_Icoon Coach At Work_paars_RGB.png

Mijn verhaal

Ik heb altijd graag mensen gezien en dus ging ik psychologie studeren. 

 

Eerder toevallig kwam ik na mijn studies in het bedrijfsleven terecht waar ik meer dan 20 jaar de tijd heb genomen om alle thema's van human resources te doorgronden, stijl 'voetjes in de modder'. Want het is makkelijker om met kennis van zaken te spreken als je het zelf hebt gedaan en ervaren.

 

Ik heb veel gezien en ervaren: van rekrutering over compensation & benefits naar rollen als HR busines partner, telkens in verschillende en uitdagende sectoren. Steeds met mijn eigen zinvolle bijdrage: er te zijn voor 'mijn' medewerkers en voor 'mijn' leidinggevenden. 

altijd tijd voor een goed gesprek

Totdat ik op een moment zo hard doorgroeide dat ik alleen nog maar met processen en projecten bezig was. High impact voor de organisatie, ja dat wel, maar ik miste het contact met de werkvloer. Je weet wel: daar waar het écht allemaal gebeurt.

Zo kwam het dat ik 8 jaar geleden, een corporate job liet staan voor wat ik nu met hart en ziel doe: werk en werkplekken (her)schrijven met een grote W en jou meenemen in dit proces. 

Ik ben risico-avers en doe-maar-gewoon-dat-is-goed-genoeg, opgevoed. De stap om als zelfstandige mijn eigen koers te varen was groot en spannend, maar voor mij de enige juiste manier om dit soort werk volledig autonoom, onpartijdig en in alle vrijheid te kunnen doen. 

Ondertussen richtte ik een kwalitatief loopbaancentrum op en sta ik nog altijd met mijn voeten in de modder want ik geef zelf nog steeds met veel plezier loopbaanbegeleiding aan gemotiveerde professionals. Daarnaast leg ik me toe op het begeleiden van leidinggevenden en ga ik graag in gesprek over wat je bezig houdt in je werkleven.

Ik vind het belangrijk om een veilige plek aan te bieden waar je kan experimenteren, twijfelen en kwetsbaar zijn zodat je opnieuw perspectief en de diepgang kan introduceren in je werkleven. 

Welkom dus bij Coach at Work.

In deze video vertel ik je waarom solliciteren lastig is en geef ik mijn 2 belangrijkste tips waar je zeker rekening mee moet houden

Video - solliciteren

Waarom klanten mij vertrouwen geven: 

Philippe Goris, financieel & commercieel directeur

ik voelde al een tijdje dat ik niet meer gelukkig was in mijn huidige werksituatie: ik haalde nog weinig voldoening uit mijn job en stelde het nut ervan geregeld in vraag. Oorspronkelijk stond ik vrij sceptisch en argwanend tegenover loopbaanbegeleiding, maar de rustige vastberadenheid van Veerle heeft dit voor mij toch wel doen keren. 
Het meeste werk moet je natuurlijk nog zelf doen (there is no such thing as a free lunch 😊), maar door de structuur en begeleiding die ik kreeg kon ik met vertrouwen mijn carrière een andere richting uitsturen.​ Na de coaching heb ik hard gezocht naar mijn nieuwe uitdaging, was het nog steeds niet gemakkelijk en was er nog dikwijls twijfel, maar uiteindelijk doe ik nu wel iets waar ik blij van word en waarvan ik terug vrolijk opsta"

Contacteer mij

Het Hoog 13 - 2288 Bouwel (ma - di - vrij)

Hofstraat 14 - 2500 Lier (groepspraktijk Senses)

(enkel op donderdag)

bottom of page