top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Philippe vertelt ...

Na mijn studies ben ik eigenlijk wat "per ongeluk" in de logistieke sector terecht gekomen. Maar ik voelde al een tijdje dat ik niet meer gelukkig was in mijn huidige werksituatie: ik haalde nog weinig voldoening uit mijn job en stelde het nut ervan geregeld in vraag.

Philippe

De hoge prijsdruk, de soms onbetrouwbare partners en de nodige stress en irritaties die dit met zich meebrengen, deden me afvragen of ik überhaupt nog wel in deze sector wou werken.

Eigenlijk wist ik wel dat ik dringend het roer moest omgooien maar hoe en naar waar, dat was me helemaal niet duidelijk.

Ik besefte dat ik echt hulp nodig had van buitenaf: iemand die niet alleen een klankbord kon zijn, maar ook op basis van ervaring kon aangeven welke job en welke sector op dat moment een goede match ging zijn met de persoon die ik nu geworden was. Op zoek dus naar professionele hulp!

Van nature ben ik op dat vlak vrij sceptisch en argwanend: een jobcoach stond voor mij niet zo heel ver op de maatschappelijke ladder van yoghini’s en andere boomknuffelaars, maar de rustige vastberadenheid van Veerle heeft dit voor mij toch wel doen keren.

Op een heel nuchtere manier denkoefeningen doen tot het grotere plaatje zich begint te ontvouwen, was de aanpak die voor mij wel werkte. Ze gaf me inzichten in wie ik was en waar ik echt voldoening uit haal, maar ook gewoon heel praktische tips in verband met mijn cv of mijn aanpak van sollicitaties.

Het meeste werk moet je natuurlijk nog zelf doen (there is no such thing as a free lunch 😊), maar door de structuur en begeleiding die ik kreeg kon ik met vertrouwen mijn carrière een andere richting uitsturen.

Na de coaching heb ik hard gezocht naar mijn nieuwe uitdaging, was het nog steeds niet gemakkelijk en was er nog dikwijls twijfel, maar uiteindelijk doe ik nu wel iets waar ik blij van word en waarvan ik terug vrolijk opsta

Philippe Goris
Financieel - commercieel directeur

bottom of page