top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Lobke vertelt ...

Hoewel ik mijn huidige werk graag doe  bleven er gezonde kriebels in mijn buik vlinderen, nieuwsgierig naar meer. Later ontdekte ik dat mijn leergierigheid blijkbaar een talent is ...

lobke

Omdat ik zelf verloren liep in de veelheid aan interesses enerzijds maar ook het enorme aanbod anderzijds (blijkbaar dan weer een valkuil … tja) besloot ik bij Veerle, die ik reeds kende van een voorafgaand traject, aan te kloppen.

Geen evidente vraag, want eigenlijk klopte ik aan met helemaal niets concreet. Mijn vraag: "ik wil meer, maar ik weet totaal niet waarom en ook niet wat". 

We gingen laagje per laagje meer de diepte in. Steeds met een nieuwsgierige, respectvolle maar ook kritische bril.  

Samen gingen we op zoek naar talenten maar ook naar hieraan gekoppelde valkuilen. Meteen maakten we hieruit ook de koppeling naar enkele belangrijke elementen die bijdragen tot mijn "werkgeluk".

Veerle slaagde er telkens opnieuw in om de essentie uit mijn vaak warrige verhalen te halen. Alles werd plots heel duidelijk, overzichtelijk en gestructureerd.   

 

Het werd een heel boeiend leerproces van jezelf tegenkomen, geconfronteerd worden, in vraag stellen maar ook terugblikken en stilstaan bij “waar word ik nu warm van”.

Dat alles werd aangevuld met heel wat handige tools én ruggensteun om echt concreet stappen te gaan ondernemen.  

Uiteindelijk slaagde Veerle erin om een stil gekoesterde droom weer in alle hevigheid te laten vlammen.

​Ze gaf me een duwtje in de rug voor een - voor mij - heel grote stap richting het onbekende.

Ondertussen zit ik in een opleiding die helemaal klopt vanbinnen en dat straal ik vanbuiten ook uit. Over één jaar kan ik alweer afstuderen!

Zonder de loopbaanbegeleiding had ik deze stap waarschijnlijk nooit gezet. Want ze leek voor mij te groot om te nemen. Ik vind het nog steeds bewonderenswaardig dat Veerle zo enorm goed kan luisteren, ook naar datgene wat net niet gezegd wordt …

Dankjewel Veerle voor je warmte en authenticiteit. Ik had met niemand anders zo een persoonlijk en intens traject willen uitstippelen. En dankjewel dat jij wél in mijn passie geloofde toen ik dat zelf niet meer helemaal deed. 

Ik kijk met enorm veel warmte en bewondering terug op ons traject. 

Lobke De Smedt

inmiddels enthousiaste werkstudent

bottom of page