top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Anne vertelt ...

Nog niet zo lang geleden dachten heel veel mensen dat ik heel goed bezig was. Een sterk diploma, een politiek mandaat, een redelijk indrukwekkend CV en veel ambitieuze dromen. En ik? Ik voelde dat er iets grondig mis was.

anne

Altijd opnieuw kwam ik ‘lastige’ mensen tegen, altijd wrong ik me in moeilijke situaties en verontwaardiging was mijn standaard gevoel. In een periode van veel tijd en weinig perspectief kwam ik bij Veerle terecht....

In het loopbaantraject dat ik bij haar volgde heb ik heel veel geleerd over mezelf. Dat ik een ‘nieuwszoeker’ ben. Dat ik iemand ben die het leuk vindt om ’s morgens niet te weten hoe de dag zal lopen. Iemand die het leuk vindt om te dromen en te durven. Iemand die snel verveeld is en veel uitdaging nodig heeft.

Hyperflexibel en veel te dienstbaar. Ongestructureerd en chaos in de echte zin van het woord. Iemand die dol is op mensen, op samenzijn en op verandering.

Ik veranderde van koers en vond werk waar ik die talenten tot hun recht kon laten komen. Een half jaar later kreeg ik te horen dat ik MS (multiple sclerose) had. 

Mijn zoektocht naar begeleiding bij het omgaan met zo’n diagnose bracht me toch weer bij Veerle. Samen met haar ging ik de uitdaging aan om te ontdekken hoe ik mijn actieve en vooral werkende zelf kon combineren met een chronische ziekte. 

Op korte tijd leerde ik plannen, prioriteiten stellen, genieten van rust en luisteren naar mijn lijf – ook als ik het niet wilde horen. Ik ontdekte dat er een duidelijke rode draad was in mijn ‘goesting’ en ik besloot dat ik daar toch maar eens echt iets mee moest doen.  Ik nam ontslag bij mijn werkgever en maakte succesvol de sprong naar een zelfstandig bestaan.

Momenteel geniet ik elke dag van het ‘chronisch ondernemen’ en van bouwen aan mijn eigen droom. Als adviseur organisatieontwikkeling en copywriter zet ik mensen en organisaties in hun kracht en maak ik verandering tastbaar en leuk.

Als ‘eigen baas’ werk ik met veel plezier voor mijn klanten en kan ik zelf mijn grenzen bepalen én bewaken. De goesting van mijn geest combineren met de beperkingen van mijn lijf lukt elke dag een beetje beter. 

Anne Appeltans
                                      Organisatie adviseur

& copywriter

bottom of page