top of page

Hallo

Ik ben Inge...

 

loopbaancoach, psycholoog, assessor, trainer en stress- en burn-out-coach.

Ik ben een empathische, enthousiaste en doelgerichte coach. Deze kwaliteiten zet ik graag in om samen met jou passende en heldere antwoorden te vinden op jouw loopbaanvragen.

 

We gaan op zoek naar die vorm van loopbaan die aansluit bij jouw talenten en persoonlijkheid zodat jij jouw professionele doelen kan waarmaken en opnieuw voldoening krijgt in het werk dat je doet.

Inge Van der Veer

Mijn verhaal

In een vorig leven behaalde ik een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UA) en werkte ik bijna twintig jaar in financiële functies in het bedrijfsleven.

 

Mijn honger naar cijfers stilde uiteindelijk, terwijl mijn passie voor werken met mensen groeide.

 

Gedreven door die passie besliste ik in 2010 om een carrière-switch te maken en schoolde ik me om tot coach, therapeut en trainer.

 

Om mijn kennis en expertise verder te verdiepen behaalde ik nadien nog een master klinische psychologie (VUB).

altijd tijd voor een goed gesprek

Mijn uitgebreide pallet aan opleidingen en jarenlange ervaring stellen mij in staat om diepgaande inzichten in het menselijk functioneren te combineren met een doorleefde kennis van de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven. Ik begrijp de uitdagingen waarmee professionals  te maken krijgen en ik ben vastberaden om samen met jou een antwoord te vinden op jouw loopbaanvragen.

Als jij klaar bent om de regie over je loopbaan in eigen handen te nemen en stappen te zetten richting een bevredigende en succesvolle carrière, dan sta ik klaar om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we samen aan de slag met jouw professionele vragen en wensen.

Contacteer mij

Hofstraat 14 - 2500 Lier (groepspraktijk Senses - enkel op maandag)

Grote Braamstraat 8 D, 2220 Heist-op-den-Berg (groepspraktijk Psychologennet - enkel op dinsdag) 

Gommerijnstraat 41, 2220 Heist-op-den-Berg (thuispraktijk)

0497 57 40 20

bottom of page