top of page
Annick Boeykens

Hallo

Welkom op mijn plekje op deze website! Mijn naam is Annick.

Met een passie voor mens en werk, ben ik actiegericht en no-nonsense in mijn aanpak.

Voel jij de behoefte om te herbronnen en een nieuwe richting in te slaan?

 

Als ervaren coach sta ik klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een authentiek en zelfbewust professioneel leven.

Samen zullen we ontdekken wat jouw echte ambitie is en hoe je deze kunt integreren in je loopbaan.

 

Mijn doel is niet alleen om je te helpen bij het vinden van de juiste richting, maar ook om je de tools te geven om met vertrouwen en voldoening te werken.

Ik sta voor je klaar.

Coach at Work

Mijn verhaal

Hoe wij als mensen onze samenleving organiseren en de plaats die wij als individu innemen in verschillende samenlevingsverbanden heeft mij altijd enorm geboeid.

 

Tijdens mijn studies Politieke en Sociale Wetenschappen aan de K.U. Leuven leerde ik hier alles over. 

Na een aantal jaren wetenschappelijk onderzoek koos ik voor een job in de zorgsector waar dienstverlening aan de maatschappij via het optimaliseren van het welzijn en de gezondheid van het individu centraal staat.

Ik had weinig of geen aandacht voor mijn eigen grenzen en kwam ook ik in een burn-out terecht.

altijd tijd voor een goed gesprek

Als 50-plusser beseffen dat de job die je al die jaren doet op dat moment mijlen ver afstaat van wie je echt bent was een schok.

 

Door loopbaan coaching durfde ik mijn comfortzone te verlaten en leerde ik mijn echte talenten en kernkwaliteiten herontdekken en benoemen.

 

“What doesn’t kill you makes you stronger” was ook voor mij een mooie levensles. In 2015 ging ik halftijds terug aan de slag bij mijn werkgever in een nieuwe functie op de HR-afdeling.

 

Ik realiseerde tegelijkertijd mijn droom en richtte mijn eigen bedrijf op zodat ik ook voluit kon coachen en mijn ervaring en talent delen.

 

Werk heeft een belangrijke plaats in ons leven. Als daar iets mis zit wordt dit als een angel die is blijven zitten en die je altijd en overal voelt. Je gaat twijfelen aan jezelf, je keuzes, je mogelijkheden. Alleen kom je hier niet uit, dat heb ik aan den lijve ondervonden.

 

Ik heb intussen meer dan 6 jaar aan loopbaanbegeleidingen op mijn teller staan. Door diepgaande gesprekken, oefeningen en gerichte feedback, creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij jouw professionele ambities kan verkennen, definiëren en waarmaken. Ik maak gebruik van wetenschappelijke methodieken en tools om inzicht te verschaffen in jouw vaardigheden, ambities en waarden, wat helpt bij het maken van weloverwogen loopbaankeuzes.

 

Mijn missie is simpel maar krachtig: jou ondersteunen in het ontdekken van je ware passies, het overwinnen van obstakels en het creëren van een loopbaan die resoneert met wie je echt bent. Of je nu een carrièreswitch overweegt, een bepaalde ambitie nastreeft of gewoon vastzit in je huidige baan, samen zullen we een pad uitstippelen dat je inspireert en motiveert.

In deze video vertel ik je waarom waarden belangrijk zijn in loopbaanbegeleiding en geef ik mijn 2 belangrijkste tips mee

Video - waarden

Waarom klanten mij vertrouwen geven: 

Kelly (Verpleegkundige)

In oktober 2022 ben ik gestart met loopbaanbegeleiding.

Ik dacht dat ik wel wist wat ik moest doen en dat ik niemand nodig had om mijn verdere loopbaan te ontwikkelen.

Annick liet mij echter op een gestructureerde wijze de verschillende stappen zien naar een persoonlijk ontwikkelingsplan op loopbaanvlak. Haar aanpak was persoonlijk en ik had het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd.

Ik ben uiteindelijk ook van job veranderd. In mijn nieuwe job heerst veel meer structuur en ik ervaar veel minder stress door de regelmatige diensturen overdag. Maar dit alles is niet altijd even gemakkelijk geweest en ik heb veel twijfels gehad.

Ik heb hier vooral uit geleerd dat zelfzorg belangrijk is om terug met plezier te gaan werken.

Annick is een warme en begripvolle coach die haar job en de visie ervan ter harte neemt.

Contacteer mij
Laten we samen werken aan een betekenisvolle en duurzame professionele toekomst.
Neem de eerste stap naar verandering en contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page